Дневен хороскоп за вторник: Бикот ќе донесе важна одлука, Шкорпијата во љубовна криза

Лав

Доколку не бидете доволно сконцетрирани на задачите ќе направите грешки за кои ќе ви биде потребно многу време за да ги поправите. Иако чувствувате дека постојат поголеми проблеми помеѓу вас и саканата личност, не сте подготвени да се откажете од вашата љубов.

Девица

Дојде време да се посветите на тоа што некои работи ќе ги менувате на подобро. Свесни сте колку маани има вашата сакана личност, но ја прифаќате без оглед на сѐ, бидејќи навистина ја сакате.

Вага

Долго чекате на остварување на проект кој ќе ви донесе успех. На тоа чекање се гледа крајот. Љубовта во овој момент не ви е на прво место. Саканата личност поради тоа пати и ја бара својата грешка, иако ја нема.

Шкорпија

Не сакате да се прилагодувате на другите, треба да бидете малку повеќе толерантни. Врската со саканата личност влегува во неповолна фаза. Имате впечаток дека на вашиот грб се срушиле сите проблеми на овој свет.


Претходна страна  Следна страна