До 15 јануари овие два хороскопски знаци ги очекува вистинска бура во животот!

Стрелец

Ќе дознаете важни информации за некоја ситуација која се одвивала позади вашиот грб. Најголемото изненадување ќе ви биде фактот дека за целата таа работа е одговорна ваша блиска личност. Светот ќе ви изгледа срушен, но радувајте се, барам засекогаш ќе се спасите од таа личност. Љубовниот живот исто така ви носи проблеми, доколку сте во врска можно е да дознаете дека вашиот партнер ве изневерува.

Близнаци

Кога ви доаѓа вашиот ред за одмор, отсекогаш сте го пречекувале со нови обврски. Така и овој пат ќе се случи нешто што ќе ви ги поремети плановите. Ќе останете дома завршувајќи ги обврските, а дома ве очекуваат неколку расправии со членовите на семејството. Но, не грижите се оваа бура нема да биде присутна на полето на љубовта. Само љубовта ќе ви дава сила да продолжите нанапред.