Добредојдовте во светот на Halloween!

Halloween не е само парфем. Тоа е бренд која носи магија, мистерија и младешки дух.

Тоа е порта кон светот на селективните парфеми кој ги задоволува различните потреби и вкусови. Секој мирис, без оглед на личноста, ја дели истата филозофија кон мирисите: тој е долготраен и интензивен со многу карактеристична и препознатлива мирисна нота.

Секој парфем црпи инспирација од исто место – од соништата. Виолетовата е боја на Halloween, тоа е бојата на мистеријата и магијата.

Halloween e динамичен бренд, со страст за откривање на нови искуства, надминувајќи ги работите кои ги чувствуваме со петте сетила.

Halloween е сосема нов универзум кој ги поврзува нашите светови.

Halloween е ветување кое ги надминува постоечките брендови.

Суштината на брендот е пат кој не носи далеку од реалноста. Добредојдовте во светот на магијата и мистеријата. Добредојдовте во светот на Halloween!

Halloween - мирисот на заводливите и волшебни жени. Магијата на парфемот еликсир.

Тој ја покажува нејзината магична страна, тајната која ја носи со себе. Жената е во исто време е невина и заводлива благодарение на состојките кои ја создаваат: темјанушка, зелен лимон, банана, магнолија, крин, ванила, тубероза, сандаловина и темјан.

Halloween Man е допадлив и привлечен машки мирис. Мирис за човек кое е подготвен да го види светот на поинаков начин. Мек, деликатен, прашкаст, мирис кој ќе направи да се чувствувате толку добро, парфем кој дава можност да видите како е да се биде во „друга кожа“, сензуален и дифузен ефект – за упорни мажи.


Halloween Man е коктел мартини со јаболко, листови од темјанушка, мандарина, босилек, ѓумбир, цимет, лаванда, цвет од портокал од Тунис и килибар.


Целата линија е достапна во сите подобро снабдени парфимерии во Македонија.


Дали сте подготвени за новата Halloween магија?