(ФОТО) Иста како тато: Франц е пресреќен со ќерката Мелоди

Пред неколку дена музичарот Владимир Крстевски-Франц стана татко. Неговата сопруга Ема на свет ја донесе ќерката Мелоди.

- Најдов јаболко под јаболкницата- напиша тој под фотографијата со преслатката ќеркичка.