(Фото) Мајката на Меган сосема сама, не прекина да плаче на венчавката!

Дорија, мајката на Меган Маркл ја испрати ќерка си на венчавката и имаше седиште од нејзината лева страна.

Гордата мајка, со никој друг покрај себе, не можеше да ги сокрие солзите од среќа.