(ФОТО) Петгодишната Дина донираше коса за децата болни од рак: Браво малечка!

Малечката убавица Дина која неодамна наполни 5 години ја скрати својата долга руса коса за да ја донира за изработување перики за деца болни од рак.

- Целта е достигната. Нашата коса е спремна за донација и испраќање на холандската организација, која изработува перики за деца болни од рак. Ние ѝ се радувавме, се надевам дека ќе измамиме насмевка на некое детенце, кое има потреба од неа - пишува нејзината мајка Селма Хајровиќ Хаџиќ во описот на фотографиите.


*Ми олесна, ја завршив мисијата: Јована ја донираше косата за перика за деца болни од рак

    *НЕ БИЛА ШИШАНА ОД РАЃАЊЕ: Миа Марија за децата болни од рак

      *ЧЕТИРИГОДИШНИОТ МАКСИМ ДОНИРАШЕ КОСА ЗА ДЕЦА БОЛНИ ОД РАК: Им ги дадов плетенките за да не бидат тажни