(ФОТО) Преслатки: Туна со сопругот и синчето во Зоолошка!

Пејачката Туна се приклучи во кампањата на ЗОО-Скопје насловена како „За здрави и среќни животни". 
Таа во придружба на сопругот и синчето потсети дека естрого забрането е да им давате смоки, чипс, соленки, пуканки и друга штетна храна. Зелката е исто така еден од најштетните продукти за поголемиот дел од жителите на скопска Зоо.

На семејството особено му се допадна гостопримливата жирафа.