(ФОТО) Сензуална и елегантна: Андријана Јаневска во досега невидено издание

Приватно, Андријана Јаневска сака да се облекува удобно и спортски, но на сцената, таа е секогаш средена. Пејачката, виолинистка и професор на ФМУ објави фотографија во елегантнет, син фустан со колегата Дејан Бобиќ- Дексо.

Андријана, која е мајка на Димитар и на Кристијан и сопрруга на музичарот Драган Гиновски-Гино, со години ја има истата линија за која вели дека ја одржува со динамичниот начин на живот и возењето велисипед со децата.

За сликата која е направена во МОБ, Андријана изгледа елегантно и сензуално поради изборот на облеката која е надополнета со совршена шминка и фризура. Пријателите коментираат дека таа никогаш не изгледала подобро.