(ФОТО) ТЕКСАС СУКЊИ: Како да го носите најпопуларното пролетно парче

Знаеме дека тексасот никогаш не излегува од мода, но оваа сезона е посебно во фокусот. 

Пишувавме за фармерките кои ќе ги гледаме на секој чекор, а сега е време да се посветиме на моделите тексас кои оваа пролет се модерни-тексас сукњи.

Надвор станува се потопло, а пролетните температури се повеќе личат на летни, така да сега е вистинскиот начин малку да ги покажете нозете  smiley   И секако, изберете модни комбинации во кои ќе заблескате во секоја пригода.