(ФОТО) Улиците во Лондон повторно се модно освежени

Оваа пролет донесе убав колорит, иако да бидеме искрени на улиците во Лондон владее шаренило. Скоро секогаш.

Улиците и овојпат изгледаат мотивирачки. Дамите кои чекорат по нив се сигурни во себе и модно освестени.

Цветови, панталони, здолништа во мини, миди и макси издание, плетива, сончеви очила… Сето ова е модна приказна која заслужува да биде регистрирана.

Еве како изгледа: