(ФОТО) Зуица и Наум Петрески во домашна атмосфера: Фамилијата е сѐ

Познатиот пар фолкери Зуица и Наум Петрески, вчерашниот празник Успение на Пресвета Богородица го прославија во друштво на своите најблиски.

Во домашна атмосфера, на гости, со полна трпеза, парот уживаше во празникот со членови од фамилијата кој објавија фотографии на Фејсбук, под кои стои опис: Фамилијата е сѐ.


ФОТО: Фејсбук