(ГАЛЕРИЈА) Едноделен костим или бикини: Северина секако изгледа одлично

Пејачката Северина, иако има 48 години, на младешкиот изглед може да ѝ позавидат многу млади девојки, па и да посакаат да имаат секси линија како нејзината.

- Сакам да јадам многу овошје, но и зеленчук, односно јадам сè. Во последно време исхраната ми се базира на многу овошје, а сега ми одговара сè шумско, како и дињи, лубеници- раскажа Севе и додаде дека секое утро ѝ започнува со смуди.

Хрватската ѕвезда го покажа својот избор на костими за капење за оваа сезона, и не можеме да негираме, без разлика дали станува збор за едноделен костим или пак за бикини, Севе изгледа одлично.

Минатата година ја видовме во неколку различни изданија, кои посебно ги истакнаа нејзините стомачни мускули.