(ГАЛЕРИЈА) Нема ништо понежно од татковска љубов

Што може да биде потрогателно од среќните татковци кои нежно ги прегрнуваат своите новороденчиња? Мажите, кои често се сметаат за строги и остри, се претвораат во љубовни и грижливи татковци веднаш штом нивното бебе се појавува на овој свет.

Затоа решивме да претставиме збирка фотографии од татковци и нивните деца. Тие покажуваат колку е прекрасно да се биде татко.

Тие изгледаат толку мали и беспомошни - на почетокот се плашат да ги допрат ...


Кои и да сте, каде и да сте, секогаш ќе почувствувате неодолива желба да си одите дома и да го видите вашето дете.


Децата ќе пораснат пред да дознаете што се случува.


Вие преземате целосна одговорност за нив.


Секогаш сте подготвени да им помогнете.


И ги гледате како заспиваат.


И само сакаш да бидат среќни.


Грижете се за вашите татковци. Прегрнувајте ги, сакајте ги! Тие го заслужуваат тоа!