(ГАЛЕРИЈА) Street Style-Модни идеи за пролетта инспирирани од уличната мода

Ви претставуваме Street Style инспирации за пролетта - идеи како да се облекувате оваа сезона, позајмени од дамите кои ги посетиле наеделите на модата.