Георгиева-Јовевска избрана за една од најуспешните жени менаџерки во земјата

Д-р Јелисавета Георгиева-Јовевска, потпретседателка на Стопанската комора и советничка во Кабинетот на претседателот на Комора за економски развој и инфраструктура, е една од наградените на манифестацијата „Најуспешни жени менаџерки за 2024“, организирана од агенцијата „Марили“.

Целата вест проследете ја на Фактор.