Игор Џамбазов за најголемата љубов на светот: Ќе се изненадите, но не е Илина (ФОТО)

Фото: Вангел Тануровски

Познатиот шоумен Игор Џамбазов вчера беше избран за „Маж на годината“ од организаторите на настанот. Таму искрено и емотивно раскажа колку ја сака својата љубена Илина која е на студии во САД, а денеска пак објави фотографии за друга своја најголема љубов.

Станува збор за градот Дојран каде Џамбазов често престојува и како што и самиот вели ужива во секој негов дел.