Има повеќе следачи од Тамара и Лоба: Запознајте ја Сања Дончева

Сања Дончева е девојка со над 53.000 следбеници на социјалната мрежа Инстаграм, повеќе и од дел од нашите познатите пејачки, како Викторија Лоба и Тамара Тодевска.

Дончева постојано објавува убави фотки од своите чести патувања, ја сака модата и е зависник од скапи брендови. Неодамна сподели дека стана мајка на синчето кое го носи името Милиан.

Често на нејзините фотки може да ја забележиме и нејзината мајка, која очигледно е најверна пријателка на ќерка си.

На нејзиниот Инстаграм профил пишува дека е агент за недвижнини.