Инвестира во нејзиниот бизнис! Марија Килибарда откри сѐ за нејзината врска со Бане!

Водителката Марија Килибарда ужива во љубовта со Бранислав Вучелиќ, син на актерката Љиљана Драгутиновиќ и политичарот Милорад Вучелиќ. Сепак, убавата водителка не се експонира премногу со емотивниот партнер, тие уживаат во приватноста, а сега и призна што прави тој за неа.

Марија, која ретко е видена во јавноста со својот избраник, тврди дека и тие излегуваат, но не и на големи јавни собири:

- Многу луѓе не видоа, само што можеби не сте биле на вистинското место. Заедно сме три години. Не кријам, тој едноставно не е тип што оди низ град. Тој е мојата поддршка за сѐ. Поддршката на партнерот е една од најважните работи - откри водителката и додаде дека Бане е голем критичар кога е во прашање нејзиниот приватен бизнис.

ФОТО: Instagram


- Никогаш не ме изневерува, тој е добар критичар. Нема да ме тргне од агендата, многу е внесен и инвестира, ми значи затоа што ми е посветен - додава Марија.

Покрај излегувањето, водителката се осврна и на нејзиниот однос кон алкохолот, а Марија призна дека понекогаш пие, но дека е умерена во тоа:

- Имам многу омилени пијалоци. На прво место е водата, се разбира. Вискито е мојот втор омилен пијалок. Не сум некој што не сака алкохол, мислам дека го консумирам убаво и умерено, не сме веќе деца, да пиеме многу, да мешаме секакви работи. Опкружена сум со луѓе кои обожаваат да вкусат пијалоци со храна - изјави Марија.


ФОТО: Instagram