Иван Босиљчиќ и Јелена Томашевиќ конечно ќе ја исполнат својата голема неостварена желба (ФОТО)

Љубовта на Јелена Томашевиќ и Иван Босиљчиќ може да помести карпи

Љубовта на Јелена Томашевиќ и Иван Босиљчиќ е толку силна што може да се бори и против најлошите бури и ветрови, да помести карпи и да го направи невозможното возможно.

Веројатно вака поетот би ја опишал врската помеѓу пејачката и актерот, која секоја година станува сѐ посложена и секако посилна.

Никакви предизвици, живеењето на две различни адреси поради деловни обврски, ниту насловите на весниците не можеа да ги размрдаат емоциите на популарните сопружници, кои се заљубиле во дваесеттите години, а набргу по излегувањето договориле интимна и скриена свадба од медиумите.

Ќерката Нина можеби најдобро ја дефинира љубовта на Јелена Томашевиќ и Иван Босиљчиќ, нејзината сила и стабилност, а парот не крие дека прави сѐ за да ја водат својата сакана на вистинскиот пат.

Тие вложуваат многу пари, енергија и време во тоа. Сепак, не е тајна дека тие сакаат она малку време што останува помеѓу деловните и родителските обврски да го задржат за себе.

Потоа си ги шепнуваат најубавите заеднички соништа и планови, а еден од нив наскоро ќе се оствари.

Имено, познато е дека актерот веќе неколку години ја забавува публиката, освен со актерството, и со своите пејачки способности.


Со музичка придружба, најубавите емоции ги искажува малку преку поезија и рецитирање стихови, малку преку пеење, а сега преку Инстаграм ја повика сопругата да му се придружи на сцената и да го заврши концертот наречен „Нашата вечер“.

Вели дека тоа никогаш досега не го направиле и дека тоа би било исполнување на нивната неостварена желба.

- Поминавме многу заедно. Само оние кои сакаат знаат што може да се најде на патот на љубовта. Но, има едно нешто што јас и мојата Јелена многу го посакуваме, а не сме го доживеале до сега. Никогаш не пеевме заедно пред публика.

Јелена, дали сакаш да ја исполниме таа желба? 13-ти април е наша вечер на сцената. Дали би ја испеала нашата омилена песна со мене? Кажи да... – ја праша Босиљчиќ сопругата, која во продолжение прво напиша: „Да, да, да“, а потоа на нејзин хумористичен начин „Ова ти е завршено“.


Извор: стори.рс