Ја истакна фигурата во бел припиен фустан: Меланија Трамп повторно ги украде погледите

Доказ дека Меланија Трамп може да носи сè што ќе посака е нејзинотo последно издание. Првата дама на САД, повторно ги украде погледите, овојопат во припиен, бел фустан.

На денешниот настан, во просториите на Белата куќа, Меланија Трамп, зборуваше за ретка болест и со тоа ја подигна јавната свест за луѓето кои се борат против неа.

За таа пригода, Меланија носеше тесен бел фустан со средна должина, кој не простува ниту грам вишок. Првата дама (50) изгледа совршено во едноставен крој на фустан што не би го носела секоја жена.

На нејзините нозе ги има вообичаените за неа, салонки со обрнена кожа, во дреч - портокалова боја.

-Ако Меланија сака да оди, пуштете ја: Односот на Трамп со првата дама на САД би ја повредил секоја жена
-(ФОТО) Стилски двобој: Марјана Станојковска и Меланија Трамп во ист фустан
-Фама околу фустанот на Mеланија Трамп: Ги збуни и модните познавачи