Јордан Митев ја покажа ќерката: Малата Кристина е негова копија (ФОТО)

За прв пат во јавноста, пејачот Јордан Митев ја покажа ќеркичката Кристина.

Сликани на прослава, заедно со сопругата тие среќно позираат покрај малата убавица, која дефинитвно повеќе наликува на татко ѝ.Јордан и Славица се во брак речиси  седум години.

Неодамна во интервјуто за Женски магазин, Јордан раскажа како се запознале.

-Сопругата ја запознав на едно од моите гостувања во Австралија. Кога Господ сака и треба да биде нешто работите се местат без да бидете свесни. А нашата љубовта приказна, па со еден два збора би ја опишал како турска серија. Но, ете не каде што сме, по 6 години брак добивме прекрасна ќерка.

Целото интервју може да го прочитате тука .