Јована Јеремиќ го откри најчудното место на кое имала секс: Водителката без срам проговори за интимните врски


Јована Јеремиќ отворено проговори за својата интимност и го откри најчудното место каде водела љубов, но и кој е најдобриот природен афродизијак. Водителката е позната како некоја која нема влакна на јазикот и која со задоволство зборува отворено за се. И покрај тоа, Јована истакнува дека е многу конзервативна, иако многумина мислат поинаку.

- Нема да ми верувате, тоа е кревет. Секој би мислел различни работи за мене. Јас сум некоја што сака да води љубов во кревет, не сакам да пробувам на други места бидејќи ми е непријатно. Се обидов, признавам – рече Јована, па објасни:

- Го пробав во автомобилот, на предното седиште и тоа само еднаш во животот. Најмногу ми се допаѓа креветот затоа што тогаш можам да се движам наоколу. За себе сакам да кажам дека сум уметник во бизнисот и вољубовта – изјави Јеремќ.

На прашањето дали користи секс помагала, таа одговорила негативно и ја открила тајната на посилниот пол, кои се двата најсилни природни афродизијаци.

- Првиот природен афродизијак е жена што вистински ја сакате, а вториот се вика Пиротски колбас. Пробајте мажи, нема да залутате – советуваше водителката.

Јована откри и дека нема експлицитно видео или фотографија, па затоа може мирно да спие.

Фото:Инстаграм