Како да ја препознаете: Доктор открива што значи вистинската љубов

Докторот Абрахам Тверски го објасни своето мислење за значењето на вистинската љубов..

Сите ние сме желни за љубов и се надеваме дека во текот на нашиот краток живот ќе ја запознаеме вистинската личност која ќе ни го овозможи тоа, но всушност, дали точно знаеме што е љубов и дали може да одредиме како вистинската љубов изгледа.

Докторот Абрахам Тверски, ја дефинира љубовта како „fish love“ и објаснува што е љубов во вистинска смисла на зборот и како да ја препознаете.

Повеќе на МАШКИ МАГАЗИН