ЌЕ ПОЧЕКАМЕ ЗА СЛЕДЕН СПОЕН ВИКЕНД: Еве уште колку неработни денови ни остануваат годинава

Детален список за тоа уште колку неработни денови ни следуваат годинава. 

За сите граѓани на Македонија:

  • 02 август (среда), Ден на Републиката,

  • 8 септември (петок), Ден на независноста,

  • 11 октомври (среда), Ден на народното востание,

  • 23 октомври (понеделник), Ден на Македонската Револуционерна Борба

  • 8 декември (петок), “Св. Климент Охридски”

Повеќе детали читајте на Фактор тука.