„Луда сум за овие мали детали“: Еве што наоѓа водителката Спенџарска во куфер секогаш кога оди на патување без саканиот

Продолжениот викенд познатата ТВ водителка кај нас Јелена Спенџарска реши да го помине во магичната Виена.

Таа од Солун каде поминува често време заедно со партнерот Лукас, замина на патување, но како што откри, сама. 

А, кога и да патува сама без Лукас, во куферот вели дека секогаш наоѓа по некое писменце од него.

Што би можело да пишува во писмото?

Па, можеби, Лукас ѝ кажува колку ја сака и колку ќе му недостасува. А, можеби, пак нешто сосема друго.

Што и да пишува, е најмалку важно. Битно е дека конечно Јелена го најде вистинскиот и ужива во љубовта и вниманието кои ги добива од момчето.

Имено, Спенџарска заминала кај другарка ѝ, и ужива во Божиќниот базар и магијата со која е обвиткана Виена за време на празниците.

View this post on Instagram

A post shared by JELENA SPENDZARSKA (@jelenaspendzarska)ФОТО: Инстаграм