Малата Tара ќе ве воодушеви: Јелена Ѓоковиќ сподели интересен семеен момент од нивниот дом (ВИДЕО)

Јелена Ѓоковиќ е горда како нејзината и наследничката на Новак, ќерката Тара, брзо учи и апсорбира нови знаења

Јелена Ѓоковиќ е активна на Инстаграм, каде повремено споделува моменти од нивниот приватен живот. Особено е горда на своето мало девојче Тара, која ги сака книгите и учењето. 

Тара неодамна наполни три години, а Јелена покажа како тие две поминуваат време заедно на едукативен, но и забавен начин. Малата Тара учи и англиски јазик и брзо апсорбира нови знаења.


„Уживаме да гледаме слики, затоа сме љубопитни да разбираме и што пишува, па малку го менуваме јазикот. Ние тако го минуваме времето.
Секое дете е различно и посебно, затоа верувам дека секој има начини како да го запознае своето дете со светот на книгите “, напиша Јелена.