Минатиот месец прослави 26 години брак: Погледнете каква невеста била Билјана Дебарлиева

Водителката која важи за една од оние со најмил глас, Билјана Дебарлиева минатиот месец со својот сопруг прославија 26 години брак.

По тој повод тие се одлучија за романтичен ручек, а фотографијата од овој за нив посебен ден, ја сподели нејзиниот сопруг, Јован.

Инаку, пред неколку години, тој исто така сподели и како изгледале на денот кога се заколнале на вечна љубов.

За потсетување, двојката има две деца, кои не се експонираат во јавноста и ја чуваат својата приватност.

Може да ве интересира: 

(ФОТО) Никој не би ѝ дал 47 години: Билјана Дебарлиева со нова фризура

Супер двојка: Ретка фотографија од Владо Јаневски и Билјана Дебарлиева