(ФОТО) Мини трансформација: Македонските пејачки како мажи

Во изминатиот период и социјалната изолација, сите повеќе или помалку сме „заразени“ со многуте апликации и социјални мрежи. Иако ТикТок завладеа и моментално е една од најкористените апликации, сепак тука се и оние другите.

Во тие други апликации се вбројува и апликацијата, односно социјалната мрежа Snapchat, преку која можеме да си испраќаме разни фотографии и видеа со нашите пријатели кои да исчезнат по прегледувањето, нуди многу интересни опции. Филтрите кои се наоѓаат на оваа социјална мрежа се одлична забава и добар начин за пополнување на време.

Инспирирани од истата, решивме да направиме една мини трансформација на нашите познати женски пејачки, односно да провериме како тие би изгледале доколку биле мажи. Имено, филтерот кој го има на оваа апликација ни помогна, а во продолжение погледнете го финалниот резултат. Секако, доколку ви се допадна нашата идеја, може да ја искористите за да се пошегувате со вашите пријатели.

Елена Ристеска

Тамара Тодевска

Викторија Лоба

Каролина Гочева

Калиопи

Сузана Гавазова

Елена Велевска

Сара Мејс

+ две познати наши дами како мажи

Миа Костова

Катарина Ивановска


* Содржината и фотографиите се од забавен карактер, немаме намера да навредиме никого