Модни комбинации во боите на летото кои ќе ги обожавате (ГАЛЕРИЈА)

Ако решивте ова лето малку да го обоите светот, палетата која треба да ја побарате се протега од жолти, преку силно плавипа се до розеви и изразено портокалови моменти.

Најпопуларните бои кои ги препорачуваат дизајнерите за ова лето се акценти, отворени и многу нагласени варијанти со кои лесно ќе им ставите до знаење на сите околу себе дека уживате во она што го носите.Фото: модни ритам.ком