Мудрости на нашите родители кои засекогаш ќе ги паметиме!

Колку пати се случило да превртиш со очите на советите на своите родители, а подоцна да размислиш за она што ти зборувале и да сфатиш дека сепак биле во право?!

Во продолжение ви ги издвојуваме највпечатлите совети кои сигурно ви ги давале вашите родители:

# Еден ден ќе имаш и ти деца, па ќе ти биде јасно што сум ти зборувал/а!

# Не биди толку тврдоглав/а и направи како што ти кажувам!

Целиот текст прочитајте го на HASHTAG.MK