Не остануваат должни: Овие хороскопски знаци се неверојатно злобни!

Родените во овие знаци се крајно зли, велат астролозите.

Ако ги навредите или ако повредите некого за кој се грижат, сигурно ќе го почувствувате нивниот гнев. Не остануваат должни.

Близнаци

Близнаците се однесуваат како целиот свет да е нивен, дури и кога никој не ги сака. Нема да те примат освен ако не им направиш услуга. Во тој случај, можете да им кажете да бидат себични, но тоа нема секогаш да функционира. Ако се чини дека им се спротивставувате на некој начин, тие можат да станат уште позлобни.


Следна страна