Немојте да ги поставувате: 6 женски прашања кои многу ги нервираат мажите

Жените и мажите се различни. Тие имаат различни мислења и додека жените сакаат да поставуваат илјадници прашања, некои од нив навистина иритираат.

1. Кога ќе се венчаме?


2. Каде беше?


3. Дали забалежа нешто ново кај мене?


4. Дали ме сакаш?


5. За што размислуваш сега?


6. Дали сум дебела?