Од денес започнува ретрограден Меркур: Четири хороскопски знаци да се подготват за промени и лоша комуникација

БИК - Меркур ќе ви ги отплетка конците на работа. Целите во кариерата ќе бидат неостварливи, затоа имајте на ум дека има негативен период за да постигнете било што на работа. Ако соработувате со Водолија, соработката ќе биде тешка.


Претходна страна  Следна страна