Од денес започнува ретрограден Меркур: Четири хороскопски знаци да се подготват за промени и лоша комуникација

ШКОРПИЈА – Меркур е на вашето четврто поле, па ви носи семејни расправии и недоразбирања. Можно е да дојде до дефект во станот, треба да се подготвите за некои казни или документи кои може да стигнат на домашна адреса.


Претходна страна  Следна страна