Отворен ден во ПроКредит банка

ПроКредит Банка Ве поканува на отворен ден во вторник на 22ри октомври во 15 часот во Централната управа.

Организираме отворен ден за сите кои се заинтересирани за работа кај нас. Ве покануваме на разговор и дружба со нашиот тим, каде што ќе имате можност да дознаете повеќе за корпоративната култура на банката, вредностите кои ги негуваме.

Слушнете ги совети на нашиот тим како до полесно и правилно интегрирање процесот на вработување на ПроКредит Банка Onboarding програма.


Доколку и Вие сакате да присуствувате, пријавете се со испраќање на CV на слeднава е-маил адреса job@procreditbank.com.mk