Ова е мајката на вонбрачниот син на Маринко Роквиќ: Не се експонира во јавност, а Дарио го учела само на една работа

Тие беа заедно пред три децении

Маринко Роквиќ почина пред нешто повеќе од една година по тешко боледување и зад себе ги остави сопругата Славица, синовите Никола и Марко, како и вонбрачниот син Дарио.

Имено, пејачот ја доби Дарио од романса со Мила, која не се експонира во јавноста.

Иако никогаш не се ожени со неа, тие беа заедно пред повеќе од 30 години, а пејачот без двоумење го прифати вонбрачниот син и му го даде неговото презиме.

Мила се трудела да негува пријателски односи со таткото на нејзиниот син, а на тоа го учела и Дарио кој има одлични односи со другите членови на семејството Роквиќ.

View this post on Instagram

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic)


Да потсетиме, Дарио Роквиќ среќата ја најде покрај Португалка со која има два сина Ромео и Матео.

Извор: www.telegraf.rs