Овој дезен ќе го обележи летото: Женствено и елегантно, а и лесно се вклопува со сите стилови

Лесно се комбинира, изгледа одлично кај сите жени

Женствено и елегантно, така би го опишале овој дезен. Лесно се комбинира, повеќето жени го обожаваат, а оваа сезона повторно станува тренд број 1. Станува збор за принт со точки.

Овој дизајн станува сè попопуларен секој ден, а во текот на ова лето ќе го гледаме на секој чекор. Ќе доминира во сите парчиња, од фармерки, преку маици до фустани. Точките имаат моќ да го направат секој стил поинтересен, и тие лесно се вклопуваат во скоро сите стилови и не се резервирани исклучиво само за романтични комбинации. 

Црно-белата комбинација е класика која никогаш нема да излезе од мода, но малку посмели варијанти се во тренд на оваа сезона.


Фото: pinterest/Shuterstock

ГАЛЕРИЈА: