Полна месечина во близнаци носи вербални провокации: 4 хороскопски знаци да се подготват за турбуленции

РИБИ

Полната месечина во десеттата куќа ви носи криза на работа. Ќе имате силна потреба да го промените вашето работно место или професија. Ќе добиете некои информации за работното место кои ќе ве натераат да се откажете преку ноќ. Обидете се да останете воздржани во наредниот период бидејќи не е поволен момент да ја напуштите работата.

ДЕВИЦА

Полната месечина ви носи семејни проблеми. Можно е да добиете неповолна одлука во врска со станот или парична казна. Некои Девици може да одлучат да се преселат во овој период. Доколку планирате да инвестирате во дом, обидете се да го избегнете тоа во овој период.


Фото: unsplash

Извор: информер

Каков е вашиот хороскопски знак во кревет? Рибите се сензуални, а Јарците вкочанети


Претходна страна