Поради зетот не отиде на венчавката на ќерка си: Анабела призна – Само ќе се изморев таму!

Луна и Марко Миљковиќ официјално станаа сопруг и сопруга, но нетолеранцијата во семејството сè уште владее

Младенците решија да се венчаат само во присуство на кумовите, без нивните родители, за да нема хаос на денот на венчавката.

Родителите на Луна, Гага Џогани, како и на Марко, таткото Добривоје и мајкаму  Недељка, не ги поканија ниту своите пријатели, а прашање е кога тоа ќе се случи.

Сега, Анабела Атијас, во посета на Меме Хаљевац, рече дека воопшто немала намера да оди на венчавката и дека зетот и ќерката ја поканиле како што треба.

„Јас дури и не можев да одам. Сега ќе ти објаснам како оди тоа кај мене. Моето однесување зависи исклучиво од твоето однесување. Како се однесувате вие со мене, ќе се однесувам на ист начин и јас кон вас. Ако ме поканите на некој убав настан од вашиот живот, ќе се преправам дека си го сторил тоа од учтивост затоа што во меѓувреме не си направил ништо за да ме убедиш дека си се променил. Јас таму би била преморена и би се чувствувала лошо, затоа што се што се шутка под тепих не е до крај решено. Пу, пу не важи. Ете, вака се деси, а јас не простувам за тоа што се случи", рече Анабела.

Од друга страна, Гаги не се жали дека не бил на церемонијата, но е воодушевен од тоа како изгледало сè.

„Јас сум најгордиот и најсреќниот татко на светот затоа што моето дете е пресреќно и сите нејзини соништа се остваруваат. Нејзината среќа е моето најголемо богатство. Горд сум на Луна и Марко затоа што тие покажаа и докажаа што е вистинска љубов. Јас сум горд татко, но и дедо затоа што мојата ќерка покрај себе има вистински маж. Тој покажа како мажот ја сака и почитува жената. Срцето на тато е исполнето со радост. Им ја посакувам цела среќа и љубов на целиот свет. И секако, дека нетрпеливо ја чекаммојата Миа “.


Извор: mondo.rs 

Фото: Youtube/screenshot