ПОЗИТИВ НА ДЕНОТ: Слушнете како рапува калуѓерката Дијана (ВИДЕО)

Дијана Лончарек е калуѓерка од Хрватска. Пошироката јавност ја запозна по нејзината оригинална интерпретација кога пред неколку месеци отпеа песна од Нина Бадриќ со изменети стихови во кои го слави Исус.

Лончарек повторно е во фокусот, но овојпат „рапува“. Како изгледа тоа, погледнете во продолжение.