Позната пејачка изјави дека го изневерувала сопругот со проститутки: Не се срамам од тоа!

Пејачката Лили Ален го шокираше целиот свет со ужасна изјава и објави дека наскоро ќе обелодени се во нејзината книга.

Таа  на нејзиниот профил на Инстаграм сподели дека го изневерувала сопругот со проститутки.

- Во мојата книга која излегува на 20-ти септември, детално објаснувам некои работи од моите мрачни денови. Спиев со проститутки кога бев на турнеја, бидејќи бев изгубена и осамена. Не сум горда на тоа, но не се срама. Повеќе не го правам тоа ... - напиша пејачката