Познатата мисица Билјана не одолеа на светскиот тренд, па направи корекција на усните (ФОТО)

Во моментов најпознат тренд е корекцијата на усни. 

Секојдневно светски познатите личности го менуваат обликот на устата, а трендот се чини уште е актуелен.

Исклучок не се ниту македонските познати личности, а последна во низата дека направила корекција на усните се пријави поранешната мисица Билјана Јаневска.

Таа на инстаграм напиша дека има нови усни, а како доказ приложи и фотографии.



Пред корекцијата, манекенката изгледаше вака:




фото: Инстаграм


Пред огледало со Билјана Јаневска: Со многу пешачење и течности ја одржувам линијата