Емотивно: Првa фотогрaфијa од синот Дарен и мама Тaмaрa

Пејачката Тамара Тодевска денеска роди син. Пејачката на својот Фејсбук профил ја сподели убавата вест со своите пријатели. 

Веднаш беше споделена и фотографија од среќната мајка и штотуку роденото синче Дарен.