Шок трансформација на Дарко Лазиќ: Сите се прашуваат што се случило со пејачот (ФОТО)

Пејачот се „исушил“...

Дарко Лазиќ со години има проблем со вишокот килограми, а тоа траеше се додека не реши да направи операција за намалување на желудникот.

Тогаш Лазиќ наеднаш намали голем број килограми, што се одрази на промената на неговиот изглед. Сепак, пејачот оди од крајност во крајност, а сега не запира и секој ден е сѐ послаб.

Неговата девојка Катарина неодамна објави фотографија со Дарко, а сите останаа воодушевени кога го видоа пејачот, кој освен што ослабе, ја промени и фризурата.

Да потсетиме, Дарко неодамна ја згрози јавноста со видеото како кине банкнота од 100 евра.View this post on Instagram

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

View this post on Instagram

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)