Снежана Ѓуришиќ во лоша состојба: Се разболела поради натписот за синот, се сомнева дека колешката ѝ наместила сѐ

Здравствената состојба на Снежана Ѓуришиќ се влошила по приказните за гревовите на нејзиниот син Марко Гвозденовиќ, а пејачката се сомнева дека колешката ја саботира за да и ја уништи кариерата!

Откако во медиумите се појавија наводните информации дека Марко Гвозденовиќ, синот на Снежана Ѓуришиќ, наводно ограбил двајца приватници на кои им доставувал храна, пејачката не може да се вразуми! Со денови и чука срцето и има аритмии бидејќи не може да поверува дека повторно се обновуваат приказните за грешките на Марко.

- Снежана е навистина лошо, многу се потресе, но не и паѓа на памет да се правда пред никого и да дава изјави. Таа само рече дека е неверојатно за Марко да се пишува повторно и повторно и да се повторува старата приказна - објаснува изворот на Скандал и додава:

- Дури се сомнева дека сè и приредува колешката која е љубоморна на неа затоа што е успешна, сакана, убаво изгледа, работи, заработува, има однапред закажани настапи, а тоа едноставно и боде очи и ја води да ја саботира Снежа. А бидејќи Снежа нема ниту една дамка, таа губитничка помислила да го чепка Марко, кој цел живот е мизерен поради неколку грешки од младоста кои секому можат да му се случат - заклучил изворот на Скандал.


Фото: Youtube - screenshoot

„Деца не треба да се раѓаат ако партнерите не си кажале „ДА“ пред Бог: Снежана Ѓуришиќ изненади со изјавата