Со ваква младина имаме иднина: Еве како Марија ја претстави Македонија на матурска во Берлин

Македонката Марија Киреска која со своите родители живее во Берлин – Германија, на својата матурска заминала во македонска носија, преку која ги претстави своите корени и покажа колку ја сака својата земја Македонија.

Со ваква младина која си ја сака земјата имаме иднина, се вели во некои од кометарите.


Браво Марија!

Фото:facebook