Стил

Street Style of London

Затоа што текcaсот никогаш не излегува од мода!

Street Style of Skopje

Разиграно и шарм обвиткан во пастелни бои!

Street Style of Milan

Смели модни комбинации- фокус на модното око

Street Style of Milan

Не ја потценувајте моќта на пастелните бои!

Street Style of Skopje

Долги капути и ниски чизмички за секојдневна модна комбинација!

Street Style of London

Бизнис аутфит во поинаков стил. Британскиот POSH изглед никогаш не излегува од мода. Смелите асесоари во јаки бои го разведруваат бизнис аутфитот во секој поглед.

Street Style of Milan

Statement изглед со добар асесоар. Деталите секогаш го прават своето,а добар избор на чанта искомбинирана со пастелна боја на сако, го даваат главниот statement изглед.

Street Style of Skopje

Долгите капути и нивната модна магија! Долгите капути и оваа сезона го имаат главниот акцент на секој аутфит, и не е ни чудно што тие повторно се во модниот фокус. И доколку се одлучите на тотална црна комбинација, разбијте ја со