„Тој не постои за неа“:Сури станува полнолетна, а тоа значи крај на врската со нејзиниот татко Том Круз

фото: profimedia

Сури Круз наполни 18 години и се чини дека ја прекинува секоја врска со нејзиниот татко

Ќерката на Том Круз, Сури, официјално ќе ги прекине сите преостанати врски со него откако ќе наполни 18 години, бидејќи двајцата ги поминаа последните неколку години одвоени еден од друг.

Од разводот на Круз со Кејти Холмс во 2012-та година, Сури поголемиот дел од животот го поминала со мајка си и не планира да се смири со својот татко, објави „Дејли Мејл“, повикувајќи се на извори.

Релевантно е да се забележи дека Сури и нејзината мајка Кејти Холмс ги прекинаа сите врски со Том Круз поради неговата вера во скиентологијата и како што таа официјално ќе порасне, таа е подготвена да ги реши прашањата околу нејзината врска со актерот од „Невозможна мисија“.

„Dailymail“ објави дека ќерката на Круз не планира да гради каква било врска со него.

Иако Сури е неодлучна за нејзината понатамошна кариера, таа наводно е јасна во една работа: „Том не постои за неа“.


Важно е да се напомене дека официјалната врска на холивудската ѕвезда со неговата ќерка ќе заврши кога таа ќе наполни 18 години, што најпрво значи престанок на алиментација во износ од 400.000 долари годишно.

- Сури нема да има никаков контакт со нејзиниот татко и покрај тоа што има 18 години, а и да се јави, таа нема да одговори, изјави извор за „Dailymail“.

Според изворот, тој не постои ниту за Кејти, ниту за Сури и не сакаат за ништо да се потпираат на него.

Сури со текот на годините развила блиски односи со нејзината мајка и верува дека таа има еден родител, а тоа е нејзината мајка.

Сури имаше шест години кога нејзините родители се разведоа и на Кејт Холмс ѝ беше доделено старателството над нејзината ќерка.

На Том Круз му беа дадени права за чести посети бидејќи во договорот беше наведено дека мајката на Сури ќе се грижи за неа поголемиот дел од времето.

Во меѓувреме, неколку поранешни следбеници на Скиентолошката црква тврдат дека верата на ѕвездата од „Топ Ган“ не му дозволува да ја види Сури бидејќи таа не е скиентолог, но портпаролот на споменатата црква ова го окарактеризира како „фикција“.


Извор: glossy.rs