За сè што правам во животов сопругот ми е бескрајна поддршка: Утринско кафе со Маја Кикириткова

Секој ден денот ми започнува со спремање на децата за во градинка. Ги носам и се враќам дома. Го подоготвувам моето утринско кафе и го пијам сама. Пиејќи го, го правам распоредот за тековниот ден.

Мотивација ми е моето семејство. За сè што правам во животов тие се тука, сопругот ми е бескрајна поддршка.

План за работа правам на неделно ниво, но секојаш не излегува така како предвиденото. Освен децата кои ми се секојдневна обврска, работата е тука, која периодов ја има во изобилие. Тука е планот за здрава храна и фитнес и дружба со пријатели, која во моментов е сведена на минимум.

Денот ми завршува како и што започнал, со моите деца.
Бидејќи легнуваат рано, после тоа знам пак да се фатам за работа, а и со сопругот да поминеме време заедно.


*Маја Кикириткова - модна дизајнерка