Вака изгледа мајката на 23 години помладата сопруга на Сергеј Трифуновиќ: Исидора ја наследи убавината од нејзината мајка

Актерот Сергеј Трифуновиќ неодамна се ожени со 23 години помладата Исидора Мијановиќ. Тие на Инстаграм објавија фотографии од венчавката, а Исидора меѓу другото објави и фотографија на која се гледа како татко и ја води до олтарот.

Сергеј Трифуновиќ е 23 години постар од сопругата Исидор, а вака изгледа нејзиниот татко:

View this post on Instagram

A post shared by Vesna Andrijasevic (@jedinavesna)


Многумина се изненадени од разликата во годините помеѓу актерот и сопругата сепак на ккрајот сите се сложија со тоа да се заедно. Многумина не знаеја како изгледа мајката на Исидор, Весна, а кога ќе ги видите нејзините фотографии, јасно е од кого Мијановиќ ја наследила нејзината убавина. Судејќи по објавите на нејзиниот профил, Весна обожава патувања и ужива да поминува време во природа.

View this post on Instagram

A post shared by Vesna Andrijasevic (@jedinavesna)